La Cursa Popular d’Igualada implementa el xip electrònic en el Recorregut A. Aquest xip permet un control del temps dels corredors precís, des de la sortida fins l’arribada a meta, i la publicació dels resultats i classificacions de forma immediata i sense errors. Per l’altra banda, aquest xip exigeix inscripció prèvia al Recorregut A de la Cursa Popular.

Recollida del dorsal amb xip per al recorregut A

La necessitat d’inscripció prèvia permet fer entrega del dorsal amb xip de manera anticipada. Hi ha dos punts de recollida de dorsals habilitats:

  1. els dies 20 i 21 a les oficines del Departament d’Esports d’Igualada (Carles Riba, s/n, de 8:00h a 15:00h).
  2. a la Plaça Cal Font, el dia abans de la Cursa, 22 d’octubre, trobareu una carpa d’10:00 a 21:00 hores.
  3. el mateix dia de la Cursa podreu recollir el vostre dorsal al punt de sortida, Avgda. Barcelona cantonada amb Crta. de Manresa, fins les 9:30 hores al punt de sortida. No es lliurarà cap dorsal a partir de les 9:30 hores del dia 23 d’octubre. No hi haurà excepcions.

No participis sense dorsal. A part de la presa de temps i la comptabilització en les llistes classificatòries, corre amb dorsal garanteix l’assistència mèdica. La teva participació té un caire solidari, Aquasos i “Igualada Solidària” destinarà 0,50€ per cada participant a un projecte solidari dins el programa octubre solidari de l’Ajuntament d’Igualada. Si ho vols, la teva participació suma per la teva escola. L’escola amb més participació opta a un premi. Finalment, a l’arribada, com a corredor inscrit, t’espera un avituallament per a una millor recuperació.